KHAS UNTUK MEREKA YANG BAJU CEPAT KOTOR

Bagaimana untuk hilangkan kotoran berminyak pada baju dengan cepat tanpa perlu basuh walaupun anda berada di luar.

Tidak perlu basuh, spray, gosok dan lap je kotoran dah hilang

Saya Berminat Nak Beli Niqa Stain Remover Ni Sekarang Tetapi Macam Mana Caranya Ye?

Proses Membeli

Tekan butang 

SAYA NAK NIQA STAIN REMOVER NI SEKARANG!

Pilih pakej yang anda nak

Pergi ke checkout

Isi maklumat penghantaran anda

Kemudian tekan butang  

PAY with Billplz!

Apa Berlaku Seterusnya

Selepas selesai pembelian, anda akan mendapat butiran pembelian anda melalui email.

Kami akan proses pembelian anda pada hari bekerja yang berikutnya

Setelah kami proses pembelian anda, kami akan emailkan pada anda tracking number untuk pembelian anda pada hari berikutnya

Apa yang anda dapat nikmati

Anda tidak perlu risau lagi kotoran terkena pakaian anda.

Anda mudah hilangkan kotoran yang terkena pakaian anda semudah spray, gosok dan lap.

Anda tidak perlu segan lagi masuk kerja setelah pakaian anda kotor terkena makanan.

Mana-mana kotoran yang terkena pada barang kegemaran anda yang sukar dibasuh mudah untuk anda hilangkan kotorannya.

Masa Penghantaran

Apabila anda mendapat tracking number daripada kami, penghantaran ke semenanjung malaysia akan mengambil masa 1-3 hari.

Untuk sabah sarawak pula, penghantaran akan mengambil masa 5-7 hari bekerja

Niqa Instant Stain Remover

Keunikan
& Cara Guna

Niqa Instant Stain Remover dapat menghilangkan kotoran yang terkena pada mana-mana fabrik secara instant tanpa perlu basuh.

Testimonials

Apa Kata Mereka Yang Dah Beli Niqa Stain Remover?

Ramai yang telah mendapat manfaat dengan menggnakan Niqa Instant Stain Remover apabila pakaian atau fabrik kegemaran mereka terkena kotoran.

"Tadi kelam kabut makan nasi lemak dalam kereta tiba-tiba sambal tumpah kena tudung😭. Try spray ikut arahan kat kotak tu, Alhamdulillah hilang😍"
Nora
Customer
"Hari tu kan saya just beli stain remover. Memang betul-betul berkesan. Terkena coklat dekat baju, spray skit je, lap-lap, terus takde kesan. Best betul. Memang wajib ada dalan handbag👍👍🌟🌟🌟🌟🌟"
Elynn
Customer
"Dah nak jual tudung ni tapi baru perasan ada stain. Nasib baik ada Niqa Stain Remover. Settle"
Alisha
Customer
"Tudung kawan terkena lauk masa makan. Dia cakap kotoran tu cepat je hilang. Mula-mula dia macam tak percaya saya suruh spray je lepas tu sental skit-skit. Lepas dia dah tengok sendri baru dia percaya😘"
Faridah
Customer
"Memang bawak dalam handbag, lepas makan tudung kotor, memang spray guna Niqa Stain Remover je, hilang minyak"
Munirah
Customer
"Niqa Stain Remover ni bagus sangat, kita pakai dekat cushion cover"
Sabrina
Customer

Jom kita tengok video situasi sebenar bila nak guna Niqa Stain Remover ni?

Pakej Single

RM20

Pakej Triple

RM55

Pakej Bulk

RM85