“EH CANTIKNYA DESIGN KO, UPAH DESIGNER KE?” “TAKLAH GUNA CANVA JE.” NAK DESIGN MACAM PRO? JOM JOIN CLASS PERCUMA!

Design dengan mudah dan cepat tapi CANTIK MELETOP!

SIAPA YANG PERLU HADIR?

  • Sesiapa yang baru memulakan bisnes dan tercari cari ilmu bisnes percuma.
  • Sesiapa yang mahu kembangkan bisnes dengan design yang cantik macam upah designer.
  • Dropship yang nak berkembang.
  • Sesiapa yang nak jimat takyah upah designer.
  • Kelas pada 17hb ini, jom register sekarang.

JOIN KAMI DAN TEBUS FREE GIFT SEKARANG

Tebus FREE Gift

  • FREE Niqa Hijab Wash Trial 50ml
  • Berpeluang menang hadiah cabutan bertuah 10k
  • FREE Class Grow follower on Tiktok
  • FREE Canva Pro advance class
  • FREE 30 Days motivasi dan tips dari Tuan Munzir

Bonus

  • Ebook “Rahsia Sales IG masyuk
  • Ebook “Teknik Close Sales Whatsapp

NAK DENGAR CERITA PERMULAAN NIQA?

Niqa bermula dengan tiada apa di tangan. Fa dan kekya masing masing tiada pengalaman menguruskan perniagaan. Waktu itu Fa masih bekerja di sektor swasta nekad untuk berhenti kerja walaupun ketika itu masih belum bermula apa apa. Manakala kekya pula berniaga tudung kecil kecilan. Kami nekad untuk serius menghasilkan hijab wash ini kerana percaya produk ini sangat unik dan dapat membantu orang ramai menjaga tudung kesayangan mereka.

Kami bermula dengan modal permualaan hanya RM3000 sahaja. Tiada pengalaman bisnes dan tiada follower. Semuanya bermula dari zero. Berbekalkan semangat juang yang tinggi kami berjaya mengutip jualan sebanyak RM25k sales dan 30  agen berdaftar sebelum launching date dengan lebih 1000 botol terjual. Dan tanpa di duga Niqa juga telah sampai ke Singapore dan juga Brunei tak sampai 3 bulan di pasaran.

Setiap permulaan bukan lah semudah yang di sangka. Mengutip kotak di tepi kedai untuk tujuan pengeposan barang ke ejen, meminjam penimbang di kedai buah untuk menimbang barang bagi pengiraan postage, membalut postage di kaki lima, di bawah tangga, di dalam kereta, Berulang alik ke kilang dan mengangkat berbakul bakul stok yang berat hampir setiap hari dan bermacam macam lagi cabaran di awal penubuhan.

Alhamdulillah dengan semangat dan kepercayaan terhadap produk. Kami dah boleh berbangga apabila sepanjang tempoh 4 tahun ini, Niqa telah memenangi 3 anugerah iaitu Juara eUsahawan Terbaik 2017 dari MDEC, Juara Say Aspire dari Raja Muda Selangor dan Icon Usahawan Wanita Micro dari Kementerian Pembangunan Usahawan.

NAK DENGAR PENGALAMAN KAMI?